Stian Amadeus Antonsen (32) begynner i ExtraStiftelsen i september. Foto: Privat

– Stian har en spennende bakgrunn fra frivillighet og arbeidsliv. Det passer godt inn i arbeidet vi gjør i stiftelsen. Jeg håper han vil trives hos oss når han begynner i september, sier generalsekretær i ExtraStiftelsen, Hans Christian Lillehagen.

Brenner for frivillig arbeid

Stian Amadeus Antonsen er 32 år, og er for tiden på utveksling via SAIH (Studentenes og Akademikernes Internasjonale Hjelpefond red. anm.) og Fredskorpset i Zimbabwe. Her jobber han med den lokale studentbevegelsen.

Stian har en master fra London School of Economics. Tidligere har han blant annet vært internasjonal politisk rådgiver i LNU, leder av Skeiv Ungdom, 1. maikoordinator i Norsk Folkehjelp og frilansjournalist. Han har også bred erfaring fra diverse frivillige verv i ulike organisasjoner.

– Jeg brenner for frivillig arbeid, og har stor tro på at lokale ildsjeler kan gjøre en stor forskjell i menneskers hverdag. Jeg gleder meg til å begynne å jobbe som politisk rådgiver i ExtraStiftelsen i september, sier han selv.

Godt fornøyd

Stillingen som rådgiver for politikk, samfunnskontakt og kommunikasjon inngår i kommunikasjonsenheten i stiftelsen, som foruten Stian vil bestå av kommunikasjonssjef, Hege Bjørnsdatter Braaten. Hun gleder seg til Stian begynner.

– Det er et veldig spennende felt i norsk samfunnsliv vi jobber i, og med Stians kompetanse tror jeg vi kan løfte synligheten av ExtraStiftelsens arbeid enda mer, både i offentligheten generelt og i den politiske bevisstheten, sier hun, og legger til:

– Vi har allerede mange prosjekter planlagt for høsten, og jeg tror Stian vil bidra godt inn i både disse og nye oppgaver som kommer.

Stian tiltrer stillingen 5. september. Hvis du ønsker å bli litt bedre kjent med vår nye kollega allerede nå, kan du følge han på Twitter her: twitter.com/StianAmadeus.